Staňte se našimi fanoušky na:

Škvarkové cukroví

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vše zaděláme na hladké těsto, které necháme odpočinout v lednici aspoň 2 hodiny. Potom vtlačíme do formiček a pečeme v předehřáté troubě na 180° dorůžova. Při vyklepávání z formiček pozor, cukroví je velmi křehké a může se lámat. Ještě teplé obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru. Z tohoto těsta můžeme udělat i vykrajované cukroví a zdobíme ho dle vlastního uvážení.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |30. listopadu 2015
Už jsem opravila, omlouvám se. Odpovědět
Alma |22. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Hrabča |21. května 2013
super Odpovědět
lidusak |9. května 2013
vyzkouším,ale asi spíš také budu vykrajovat Odpovědět
iva.hlouskova |10. ledna 2013
dělám taky ale vykrajuji Odpovědět
Zvonilka1|5. prosince 2015
no super*****ukládám a jdu na to,,,děkuji Odpovědět
cheimi|30. listopadu 2015
Zdravím-hledám inspiraci ale?-kolik dáváte těch mletých škvarků?není uvedena gramáž spěchá to děkuji Libor Odpovědět
hella|12. řijna 2014
Kolik asi těch škvarků? Dík Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!