Staňte se našimi fanoušky na:

Šlehačková roláda.

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme kakao a nakonec sníh z bílků. Plech vyložíme pečícím papírem, na který rozetřeme těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě na 190°C asi 6 min. Těsto je velmi rychle upečené, je potřeba ho hlídat.Smetanu smícháme se ztužovačem a vyšleháme ji dotuha. Plát těsta potřeme ušlehanou smetanou, zabalíme a necháme ztuhnout. Před podáváním posypeme roládu moučkovým cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |11. srpna 2014
co ukradené fotky?????? na jedné je dokonce i nápis "rybička", pane bože kam jsme tu klesli. Odpovědět
petrapo |25. řijna 2013
výborné! Odpovědět
A |14. května 2013
také mi to vadí Odpovědět
JanaB |14. května 2013
dobrota, vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |11. května 2013
Nesnáším kopírované fotky:-( Odpovědět
Barakuda |17. dubna 2013
tuhle roládu miluju Odpovědět
Konato |15. dubna 2013
Mám velmi rád. Odpovědět
Peťule.m |14. dubna 2013
Mňam :) Odpovědět
Bobina |13. dubna 2013
dělávala jsem, ale už nemám recept, tak jsem ráda za ten váš Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!