Staňte se našimi fanoušky na:

Šlehačkové cukroví nejen na Vánoce

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na obalení cukr moučka
  • na obalení cukr vanilkový
  • omega, 1 balení tuk
  • ke šlehání, 250 ml smetana
  • 40 dkg mouka hladká

Pracovní postup:

Tuk necháme změknout. Vmícháme do něj smetanu s moukou a vypracujeme vláčné těsto. Šlehačkové těsto vyválíme a vykrájíme z něj libovolné tvary. Šlehačkové cukroví klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova. Oba cukry smícháme. Upečené cukroví obalujeme v cukru, necháme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zorushka |8. května 2014
1* Odpovědět
Penelope |2. února 2014
1+++ Odpovědět
kuchticek |11. července 2013
dobrota Odpovědět
daramacho |10. července 2013
dobré Odpovědět
piskotka |8. července 2013
děláme a jsou super Odpovědět
martinnatr |6. července 2013
dělám Odpovědět
oliv |6. července 2013
zkusím Odpovědět
Konato |3. července 2013
Dobré. Odpovědět
macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
wieruska |1. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!