Staňte se našimi fanoušky na:

Šunka v petrželovém rosolu

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Šunku nakrájíme na drobné kostičky a smícháme s jemně nasekanou petrželkou.Tuto směs rozdělíme do formiček /tvořítek/ a zalijeme chládnoucím rosolem.Nemáme-li masový rosol,pak vložíme do studeného vývaru uvedenou dávku želatiny,sůl,pepř a zvona zahříváme.Je nutné neustále tekutinou míchat,aby se nepřipálila.Naplněná tvořítka dáme do chladničky,po ztuhnutí šunkový rosol vyklopíme /nutno nahřát v teplé lázni/ a doplníme dílky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!