Staňte se našimi fanoušky na:

Švýcarská omeleta

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnečku šleháme půl hod. smetanu, žloutky, sůl, sekanou pažitku a mouku. Do ušlehané smetany přidáme sníh z bílků. Ohřátý plech vymažeme rozpuštěným máslem, směs na ni nalijeme a pečeme v troubě 6-10 minut. Upečenou omeletu potřeme dušenými houbami a rychle ji sbalíme. Hned podáváme. Na dušeni hub: 2 dkg másla - 3 hřiby - kmín - sůl - zelená petržel - 3 zrnka pepře - 1 vejce

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |9. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!