Staňte se našimi fanoušky na:

Polévkové smrže

Autor receptu: kla4 (177 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Připravíme si játrovou hmotu a malé domácí makaronky. Z játrové hmoty vytvoříme hlavičku smržů a do nich vložíme usušené makaronky. Hotové smrže vaříme 10 minut v polévce. Dobrou chuť :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |8. května 2013
Nevím jak ostatní, ale nevím co si mám představit pod pojmem játrová hmota? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!