Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská houbová polévka

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Šalotku nakrájíme najemno, houby nahrubo. 2) Obojí osmažíme na másle a oleji. 3) Zalijeme jedním litrem vody a přidáme bujon. Vaříme 15 minut. 4) Přilijeme víno a povaříme 5 minut. 5) Žloutky rozšleháme ve smetaně a přidáme do polévky. Povaříme. 6) Osolíme, opepříme a zjemníme máslem. 7) Podáváme posypané petrželkou s osmaženými plátky veky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
sonizna |29. července 2014
Víno používáme místo octa - dodá polévce senzační chuť! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!