Staňte se našimi fanoušky na:

Jemná houbová polévka po toruňském způsobu

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené houby vaříme se zelenou paprikou, mrkví, petrželí a porkem v osolené vodě. Rozebraný květák přidáme později. Jak vše změkne, přidáme polévkové těstoviny. Dochutíme zelenou petrželkou a máslem. Podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |12. května 2013
polévek není nikdy dost... Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam :-) Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
to může být dobré :-) Odpovědět
tepito |9. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!