Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí vývar s pórkem

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata rozčtvrtíme, vyndáme semínka a dužinu nakrájíme na tenké proužky. Vnitřek rajčat rozmixujeme s kuřecím vývarem a dáme do hrnce. Přidáme maso, přivedeme k varu a přikryté vaříme při mírné teplotě asi 15 minut. Mezitím pórek nakrájíme na proužky, lístky tymiánu otrháme a nasekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Maso vyndáme z polévky, necháme mírně zchladout a pak ho nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme tuk a česnek s pórkem v něm podusíme, s nakrájenými rajčaty a masem dáme do polévky a prohřejeme. Osolíme, opepříme a dochutíme tymiánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
miluji polévky Odpovědět
Annett |26. řijna 2014
1+++++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!