Staňte se našimi fanoušky na:

Špenátová polévka s parmazánem a krutony

Autor receptu: AngieHathaway (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očistěte si pórek a odkrojte povadlé části, zbytek nakrájejte na kolečka. Do hrnce dejte olej a pórek na něm orestujte. Přidejte litr zeleninového vývaru a nechte ho pár minut provařit. Do vývaru přidejte 4 kostky mražených špenátových listů a opět krátce povařte. Polévku sundejte z plamene a tyčovým mixérem vše rozmixujte dohladka. Přidejte smetanu, dvě třetiny nastrouhaného parmezánu, promíchejte, osolte, opepřete a ještě tři minuty provařte nad plamenem. Hotovou polévku podávejte s osmaženými kostičkami chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |14. září 2013
uloženo! Odpovědět
Michele |14. září 2013
vypadá dobře Odpovědět
Uzzi1 |5. června 2013
dobrá polévka Odpovědět
Bábrle Inka |27. ledna 2013
špenát máme rádi, zkusím tento recept Odpovědět
Georgina |2. ledna 2013
ještě si zajdu pro špenát a jdu na to Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!