Staňte se našimi fanoušky na:

Pomalu pečená hovězí líčka s kapary a sušenými rajčaty.

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek a cibuli si oloupeme a nakrájíme nadrobno. Líčka odblaníme, omyjeme, osušíme. Takto připravená líčka osolíme, opepříme a necháme v chladu asi 2 hoďky odpočívat. Na pánev si dáme rozehřát olej a líčka zprutka opečeme ze všech stran. Opečené maso vyndáme a udržujeme v teple. K výpeku z masa přidáme sádlo. Pak přidáme cibuli a orestujeme do zlatova ke konci přidáme česnek. Vrátíme opečené maso, podlijeme vývarem a pomalu dusíme. Když je maso už skoro měkké přidáme sušená rajčata, nasekané kapary a necháme dusit dokud není maso úplně měkké. Kdo chce zahustí truchou jíšky, kde chce jen sosík nechá být.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |16. dubna 2013
Výborné. Odpovědět
pajunc |16. dubna 2013
podle mého gusta, ukládám :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!