Staňte se našimi fanoušky na:

Paprikáš houbový

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobně pokrájenou cibuli osmažíme do zlatova na másle, přidáme očištěné, na kousky pokrájené houby a papriky a za stálého míchání smažíme do vydušení tekutiny. Pak vmícháme mletou papriku, necháme zpěnit. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme, až houby a papriky změknou. Tekutiny nemá zůstat v paprikáši mnoho. Vařicí paprikáš rozdělíme na talíře, přelijeme kysanou smetanou a hned podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |11. března 2013
Houby, guláš, knedlík, jsem ženská asi úchylná, to je moje! I kd\yž těstoviny taky miluji, podle toho vypadám. Odpovědět
Rentiér1946 |10. března 2013
Případně přidané foto není moje. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!