Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská šlehačka

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do smetany na šlehání přidáme podrájenou hořkou čokoládu,uvedeme do varu a pak dobře vychladíme.Vychladlou našleháme ručním šlehačem do husté pěny.Použijeme ke zdobení pohárů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |24. května 2013
mnam Odpovědět
sari |24. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!