Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená kančí kýta s petrželkou

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso odblaníme,omyjeme, a osušíme.Potom je osolíme,okořeníme mletým pepřem,prudce opečeme v rozehřátém sádle ze všech stran a posypeme nakrájenou petželkou.přidáme cibuli nakrájenou na tenká kolečka,podlijeme masovým vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě.Později přidáme oloupaná rajčata nakrájená na osminky a dopečeme.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!