Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená panenka na tymiánu

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vepřovou panenku rozkrájíme na medailonky, okořeníme harmonií chuti, nasekaným tymiánem, pokapeme olejem a promícháme.Maso necháme krátce odpočinout. Na pánvi opečeme medailonky z obou stran. K opečenému masu přilijeme mexickou omáčku a společně krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

libka.nemcova |7. května 2013
to vypada skvele! ukladam:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!