Staňte se našimi fanoušky na:

Pepikův pražský guláš

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájenou cibuli osmahneme na sádle přidáme maso nakrájené na kousky,sůl ,pepř ,drcený kmín ,česnek a rajský protlak.Podlijeme vývarem tak ,aby bylo maso jen ponořené a dusíme do měkka.Nakonec přidáme nakrájené párky a ještě chvíli povaříme,Zahustíme zasmahnutou hladkou moukou,opět povaříme.Podáváme z knedlíkem nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |5. listopadu 2014
super Odpovědět
evahu |1. dubna 2014
1+++ Odpovědět
Polda |29. března 2014
vyzkouším Odpovědět
Januse |15. února 2014
dobrota Odpovědět
Martinka |3. února 2014
1+,krása :-) Odpovědět
joko |10. ledna 2014
mnam Odpovědět
joko |10. ledna 2014
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!