Staňte se našimi fanoušky na:

Chřestová pizza

Autor receptu: Keša (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těsto rozválíme nebo vytáhneme do požadovaného tvaru a položíme na vymaštěný plech. Potřeme kečupem, rovnoměrně poklademe okapaným sterilovaným chřestem, případně čerstvým, pokud máme k dispozici, kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nadrobno nasekaným česnekem, vypeckovanými olivami a plátky mozzarelly. Osolíme, opepříme, posypeme oreganem a pokapeme olejem. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě 25 minut při 180 - 200 °C. 50 minut

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |19. července 2014
***** Odpovědět
Mona22 |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
planeta |30. května 2013
dobrůtka, dala bych si hned,1+ Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Super. Odpovědět
jana.h |13. března 2013
zkusím Odpovědět
roxana-zdena |11. března 2013
Super, to zklusím! Odpovědět
šanela |2. března 2013
chřestovou pizzu já ráda, ale nedávám kečup (na pizzu vůbec). Pod chřest se mi víc hodí smetana :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!