Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní guláš s červeným vínem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájíme na kostky, cibuli a česnek nahrubo nasekáme, papriky nakrájíme na proužky. V míse smícháme maso, česnek, cibuli, papriky, vinný ocet, červené víno, koření a necháme uležet alespoň přes noc v lednici. Druhý den scedíme a tekutinu schováme. Maso vyjmeme, osušíme a zprudka opečeme na oleji. Pak vrátíme k masu zeleninu s kořením a podlijeme 300 ml tekutiny, ve které se maso marinovalo. Zakryjeme a dusíme asi 1 1/2 hodiny. Podle potřeby podléváme marinádou a vodou. Hotový guláš odstavíme a postupně přiléváme rajčatový protlak, dokud nevznikne hustá šťáva. Osolíme a okořeníme pepřem a chilli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |9. prosince 2013
někdy zkusím :) Odpovědět
denous|18. ledna 2014
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!