Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné portobello

Autor receptu: Phlambo (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očistěte hřiby o nožky a nakrájejte je na drobné kostičky. Stejně tak nakrájejte anglickou (můžete použít třeba i uzený bok s pepřem) a potom obojí osmažte v pánvi. Mezitím si rozpalte troubu. Až bude směs hotová, opepřete a osolte ji (opatrně, parmazán je dost slaný) a naplňte jí kloboučky hřibů, přelijte rozšlehaným vajíčkem, posypejte parmezánem a zakápněte olivovým olejem. Poté houby na pečícím papíru vložte do trouby a pečte cca 10-15 minut. Jako přílohu můžete použít domácí hranolky a pikantní rajčatový dip.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!