Staňte se našimi fanoušky na:

Přírodní vepřová kotleta

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Obalíme v mouce a na rozpáleném oleji opečeme zvolna z obou stran do měkka. Vyjmeme a uchováme v teple, do výpeku nalijeme vývar, chvíli podusíme, přidáme máslo, worcestr a dle potřeby dosolíme. Na talíři přeléváme kotlety šťávou a podáváme s rýží nebo vařenými brambory. Doplníme domácím kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |2. listopadu 2013
udělám Odpovědět
Lenny |12. srpna 2013
dobrůtka Odpovědět
Trudka4 |19. července 2013
kotletku mám v mrazáku, díky za tip Odpovědět
Vladenka |3. června 2013
na příští neděli Odpovědět
dagmar.vrbicka |3. června 2013
hned bych si dala Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!