Staňte se našimi fanoušky na:

Pšenično - špaldový pivní chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Surovny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 250 ml piva, 5 lžic vody, 2 lžíce oleje, 350 g pšeničné tmavé chlebové mouky, 150 g špaldové mouky, do mouky si uděláme tři důlky - do prvního dáme 21 g droždí, do druhého dáme 1 lžičku kmínu a do třetího dáme 1 a 1/2 lžičky soli. Nádobu dáme do pekárny a zapneme na program KLASIK. Kůrka STŘEDNÍ / velikost STŘEDNÍ

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |19. března 2015
Děkuji :-) Odpovědět
pinkchihuahua|18. března 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!