Staňte se našimi fanoušky na:

Purkmistrova hovězí pečeně

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí špalíček prošpikujeme proužky uzeného,dobře orestujeme na sádle s pokrájenou cibulí,zasypeme zázvorem,osolíme,podlijeme vývarem a dusíme doměkka.Pak vlijeme kyselou smetanu rozmíchanou s troškou mouky a jěště chvíli dusíme.Podáváme s houskovým knedlíkem,vše pak zalijeme omáčkou z pánve.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |23. května 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!