Staňte se našimi fanoušky na:

Rebarborový moučník s pudinkem

Autor receptu: lucikpucik (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

z mléka, pudinkového prášku a 4 lžic cukru uvaříme pudink. z ostatních surovin uděláme drobenku. 3/4 drobenky nasypeme na vymazaný a vysypaný plech na to lžíci dáme vlažný pudink, pohazíme ovoce (dala jsem rebarbor) a na to dáme zbytek drobenky. Povrch koláče jsem trochu posypala mletou skořici :). Pečeme při 180°C dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |4. června 2015
Rebarbora je zelenina, která se chová jako ovoce:) Odpovědět
kockaviky |25. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
H-D |18. srpna 2013
jůůůůůůůůůůůů Odpovědět
eviti |17. června 2013
díky za tip na recept - koláč je opravdu dobrý a pokud někomu nechutná ten zelený druh rebarbory, který je kyselejší tak si ho může krátce povařit v trošce vody s cukrem a pak teprve přidat do koláče. Červený druh rebarbory je sladší. KOLÁČ BYL VÝBORNÝ. Odpovědět
lucikpucik |9. června 2013
Jinak pani Jarmilo, z té rebarbory: list se dá pryč a s té lodyhy se stahuje ta zelená skurka a pak jsem to pokrala na malé kousky:). Odpovědět
lucikpucik |9. června 2013
Moc Vám děkuji a nechápu pro mě paní Tereza Tr. tak křívě obvinila:(.. recept jsem odsobně pekla, mám vlastní foto tak nevím proč bych recept nemohla tady dát:(. Odpovědět
Esmé |9. června 2013
Spoustu receptů, které považujeme za své a vyzkoušené, bychom našli jistě někde na internetu. No a co? Vždyť je úplně jedno, kde kdo bere inspiraci, zda v kuchařkách, na internetu, nebo od známých (kteří to mohou mít z internetu :-) ). Podstatné je podat recept ze své vlastní zkušenosti, víme, že je vyzkoušený a jak v reálu vypadá (to je rozdíl oproti "oficiálnímL internetovým receptům. Nebýt toho, že autorka sem recept vložila, nemohla bych si ho dnes udělat, což by byla škoda :-) Odpovědět
J |2. června 2013
vyzkousim Odpovědět
T3r3z |28. května 2013
A proč máte stejný recept vložený 3x? Odpovědět
lucikpucik |28. května 2013
recept jsem dostala od tety,tak jsem ho upekla a vyfotila. všem nám chutnal tak jsem ho vložila sem. tak mě přestaňte obviňovat, pokud jste si nevšimla tak mám svoji i fotku!!! a to že je někde i na internetu tak to nevím, zkopirovaný ho nemám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!