Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí maso dušené v zelí

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nakrájíme si cibulku nadrobno, zpěníme na slanině a vložíme hovězí maso nakrájené na kostky či plátky. Vše osolíme, okořeníme, podlijeme a podusíme skoro doměkka. Potom přisypeme pokrájené kysané zelí, podle chuti přidáme cukr a pomalu dusíme. Před dodušením přisypeme na jemno nastrouhané jablko. Hovězí maso ze zelím podávám s chlebem či opečeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!