Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pepíčkovo hovězí

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso protkneme párky, opepříme, osolíme a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Pak maso vyndáme a do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibulku a osmahneme ji. Maso vrátíme zpět, podlijeme ho vařící vodou a dusíme v papiňáku doměkka. Maso vyjmeme, výpek zahustíme hladkou moukou, kterou jsme rozmíchali v bílém víně, dobře promícháme a povaříme. Párek, který nám zbyl, nakrájíme na malá kolečka, osmahneme ho na troše oleje a posypeme paprikou. Orestujeme jen velmi krátce, aby se paprika nepřipálila. Párek vmícháme do hotové omáčky. Měkké maso naporcujeme, přelijeme ho omáčkou a podáváme s bramborem nebo s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!