Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Rybí karbanátky

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tentokrát si připravíme karbanátky z rybích filet, které jsou vhodné pro ty, kteří nemají rádi mleté vepřové. Filety nerozmrazujeme úplně, ale polorozmrazené pomeleme, osolíme a okořeníme. Nadrobno nakrájené rohlíky namočíme v trošce mléka a přidáme je do filet s vejcem a ovesnými vločkami, které rovněž pomeleme. Vytvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a necháme chvíli odstát. Potom osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran a dáme si pozor, aby nám při smažení příliš nevyschly. Hotové karbanátky ukládáme na utěrku nebo ubrousky, aby se z nich vytáhl přebytečný olej. Vhodná příloha je bramborová kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |17. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!