Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Salát z cizrny

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cizrnu den předem propláchneme a necháme odmočit ve studené vodě, aby nabobtnala. Vložíme ji do hrnce, zalijeme 750 ml vody a uvaříme odkrytou na mírném ohni alespoň jednu hodinu doměkka. Cizrnu scedíme a zalijeme ji olivovým olejem a citronovou šťávou. Osolíme, opepříme a pořádně promícháme. Do vychladlé cizrny přidáme nakrájena rajčata s paprikou, na nudličky nakrájenou mrkev, cibulku s natí a jemně nasekanou čerstvou petrželku. Salát promícháme a případně dochutíme citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!