Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřová filátka se zeleninou v alobalu

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nejprve si vepřová filátka zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a zaprášíme hladkou moukou. Poté nakrájíme cibuli na větší kousky, zeleninu na nudličky a česnek na hrubo nasekáme. Dále vezmeme alobal a potřeme máslem, dáme na něj zeleninu, pokapeme citronovou šťávou, přikryjeme masem a posypeme nastrouhaným sýrem. Ve finále pokapeme máslem, zabalíme a dáme do předem rozehřáté trouby. Zapékáme tak 13-15 minut. Vepřová filátka se zeleninou v alobalu jsou výtečná s pečenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!