Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Žižkovský guláš

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na žižkovský guláš nejprve do hrnce dáme sádlo, na kterém osmažíme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, přidáme sladkou mletou papriku, drcený kmín a jalovec. Maso omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostičky a na připraveném základu jej osmahneme. Pak maso podlijeme vývarem, podle chuti osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou tak dlouho, než je skoro měkké. Přidáme na kostičky nakrájené syrové brambory a ještě je s masem povaříme, až změknou. Nakonec guláš zahustíme hotovou světlou jíškou a podáváme s chlebem nebo bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |1. února 2014
Super Odpovědět
petrapo |26. řijna 2013
vypadá dobře! Odpovědět
kote19 |26. června 2013
zkusím Odpovědět
katy9 |23. května 2013
dobrota Odpovědět
DAMI |26. ledna 2013
vypadá hezky Odpovědět
antonin.sedlak.77|16. února 2014
přidal jsem tmavou jíšku a byl moc dobrý.díky za recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!