Staňte se našimi fanoušky na:

Ryba v parním hrnci

Autor receptu: dajul (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu rozmrazíme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, posypeme drceným kmínem a dáme do jedné z nádob parního hrnce. Do misky ,která je určená pro vaření v parním hrnci, dáme rozmrazený špenát, osolíme, vmícháme druhý prolisovaný stroužek česneku a vmícháme vejce, misku vložíme do další nádoby v parním hrnci. Oloupeme brambory, nakrájíme na plátky a vložíme do třetí nádoby. Vše dáme vařit na 20 - 25 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |28. února 2013
Dobrý nápad, mám parní hrnec a někdy mi chybí inspirace:-) Odpovědět
Šuldeska |28. února 2013
Také vyzkouším, ryby mám moc ráda. Odpovědět
evahu |27. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!