Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filé na cibulce a slanině

Autor receptu: Cullenova (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z rozmraženého filé necháme odtéct přebytečnou vodu,osolíme a okořeníme. Do pekáče Vložíme na půl kolečka nakrájenou cibulku a proložíme slaninou a pokládáme okořeněné filé a znovu proložíme slaninou. Nahoru vložíme 3 plátky másla (aby mělo filé máslovou chuť) a jemně podlijeme vlažnou vodou. Pečeme v předehřáté troubě na 200´C. Příloha k masu Mezitím očistíme kartáčkem malé brambory a dáme je vařit v osolené vodě. Uvařené brambory nekrájíme a rovnou vložíme na talíř. Obloha (ozdoba) Na talíř si nachystáme zeleninovou oblohu. Pokud si chcete hrát jako já, postačí vám dva listy listového salátu ,který omyjete,nandáte na talíř a vykrojíte v půlce hvězdicově cherry rajčátka. Půlky vložíte na listy salátu,který s rajčaty pokapete citronovou šťávou. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |21. prosince 2012
Rybí filé já můžu :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!