Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlý vaječný koňak

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pozor do receptu patří ještě jedno salko! Vanilkový cukr vyšlehejte se žloutky do husté pěny. Je potřeba, aby byla opravdu našlehaná, což trvá několik minut. Pak přimíchávejte salko tentokrát v tekutém stavu. Na závěr naplňte plechovku od salka rumem a postupně vlévejte do připravené směsi (množství záleží na požadované síle nápoje, já dávám méně, asi polovinu plechovky). Hotový vaječný koňak nechte v lednici alespoň den odležet. Servíruje se vychlazený a předtím je potřeba ho vždy pořádně protřepat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eliska.staubertova |24. července 2013
ukladam Odpovědět
zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Linda |15. května 2013
mám ráda Odpovědět
jana.kucerkova.1 |7. května 2013
ulozeno mnamka Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
uloženo Odpovědět
Vendula Ševčíková |7. května 2013
Je to dobrota, na vánoce musím dělat vždy dvakrát. První várku manžel vždy vypije :-) Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
při podáváním posypu troškou kakaa:) Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
Dobrou chuť. :) Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
Děkuji za chválu :) Odpovědět
slavuska |7. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!