Staňte se našimi fanoušky na:

Tortilly plněné vepřovým masem

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso naložíme den předem v oleji a koření. Poté ho zprudka osmažíme na oleji, podlijeme vývarem a dusíme 30 minut doměkka. 2) Mezitím si nakrájíme rajče, okurek i řekvičky najemno. 3) Vychladlé opečené maso nakrájíme na proužky. 4) Tortilly pomažeme zvoleným dresinkem. Na to dáme zeleninu a maso a zarolujeme. Opečeme nasucho v pánvi (krátce, ani ne minutu z jedné strany). 5) Podáváme se zakysanou smetanou a zbylou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!