Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarák recept

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné, tuku zbavené maso nožem uškrábeme a je buď usekáme na jemnou kaši, anebo umeleme na strojku na maso. Připravené maso osolíme, opepříme, přidáme lžičku vody, vše promícháme a utvoříme malý bochánek. Střed bochánku prohloubíme a do důlku vložíme syrový žloutek. Dokořeníme dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!