Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňákový salát s kuskusem 1

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kuskus uvaříme ve vývaru. 2) Vejce uvaříme natvrdo. 3) Zeleninu nakrájíme na kousky a smícháme se všemi surovinami, vychladlým kuskusem. 4) Podáváme ozdobené bylinkami a vejcem nakrájeným na čtvrtiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
drahá k*m*, myslím, že tím že kuskus uvaříš nic nezkazíš :) Vařit se ale samozřejmě nemusí Odpovědět
k*m* |17. února 2015
od kdy se kuskus vaří? Odpovědět
sonizna |12. února 2015
Mňam Odpovědět
objev |11. února 2015
Samotný salát jako jídlo nestačí, je potřeba ho doplnit sacharidy (celozrnné pečivo nebo v našem případě kuskus). Kdo si hlídá cholesterol, nahradí vejce hrstkou luštěnin. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!