Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohové karbanátky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo utřeme se solí a vejcem, přidáme tvaroh, rozetřený česnek a koření, směs zahustíme strouhankou. Utvoříme malé karbanátky, protáhneme je rozšlehaným vejcem, obalíme ve strouhance a v rozehřátém oleji usmažíme dozlatova. Vhodnou přílohou jsou brambory, bramborová kaše nebo zelenina.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |5. března 2013
Do těchto karbošů nedávám žádné maso. Odpovědět
roxana-zdena |5. března 2013
Maso žádné, salám či tak? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!