Staňte se našimi fanoušky na:

Uzená krkovice v bramborovém těstíčku

Autor receptu: Arabela (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné a oloupané brambory nastrouháme na jemném struhadle. Vodu vymačkáme. Přidáme vejce, nadrobno posekaný česnek, drcený kmín, mouku, mléko, sůl a ostatní koření a vše důkladně promícháme. Krkovičku klasicky uvaříme a necháme pořádně vychladnout. Po vychladnutí ji nakrájíme na řízky, které obalíme v bramborovém těstíčku. Smažíme v pánvi na předem rozpáleném oleji. Před podáváním překrojíme. Přeji dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |1. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Arabela |25. června 2013
Děkuji všem za milé komentáře. :-))) Odpovědět
Jan |25. června 2013
Je to nádhera, uložím a vyzkouším. Marcelko, ta chvilka práce s tím Tě určitě vynese do nebe pochvalou od pantáty. A kdo ví, snad se i on večer ukáže. :-))) Odpovědět
Márč |23. června 2013
Skvělá inspirace... uzené mám, brambory taky a ostatní suroviny též, no nezbývá, než to vyzkoušet...ukládám...:-))) Odpovědět
PetulkaH |22. června 2013
uloženo Odpovědět
Janka D. |22. června 2013
super Odpovědět
tepito |22. června 2013
máme rádi... Odpovědět
zdenkai |22. června 2013
díky..určitě vyzkouším..1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!