Staňte se našimi fanoušky na:

Vánoční kapr v parmazánu

Autor receptu: Trrri (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapří filety naložte přes noc do citronové šťávy a česneku nebo mléka. Obalujte klasicky ve strouhance, do které jsme ale přidali na jemno nastrouhaný parmezán. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |21. prosince 2013
zkusím Odpovědět
planeta |28. září 2013
zajímavý nápad, 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!