Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová žebírka s hořčičnou omáčkou

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omáčka: 30 g másla 30 g hladké mouky 1 lžička hořčice bílé víno cukr cibule citronová šťáva 1 žloutek vývar Žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem.Necháme ½ hodiny odpočinout.Mezitím si připravíme omáčku:Z másla, cibule, mouky, cukru upražíme jíšku. Zalijeme ji vývarem a povaříme.Pak vmícháme hořčici, trochu vína a citronovou šťávu a žloutek.Omáčku procedíme a podáváme. Připravená žebírka vložíme na rošt spolu s plátky slaniny a grilujeme po každé straně 4 minuty. podáváme s vařenými nebo opékanými brambory. Žebírko položíme přes brambory, přelijeme omáčkou a překryjeme plátkem opečené slaniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!