Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová jehla se slaninkou

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájíme na kostky a opepříme osolíme . Mezitím si nakrájíme na kolečka párek ,slaninu na kostky kupujeme vcelku né krájenou a cibuli nakrájíme . Maso opečeme asi 2-3 minutky necháme vychladnout a napichujeme na jehlu na střídačku poté co nám dojdou všechny surovinu opékáme na oleji dokud není maso měkké a podáváme s hranolkami nebo bramborem .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!