Staňte se našimi fanoušky na:

Výborný smažený Vánoční kapřík

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ingredience v postupu

Pracovní postup:

kapra opatrne otevřeme, nasolíme, nakrájíme na kousky. Osoleného kapříka necháme v soli asi hodinku odležet. Pak čistou utěrkou řádně sůl setřeme a obalíme v mouce, vejci a strouhance. Na rozpáleném tuku osmažíme z obou stran

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |15. srpna 2013
super Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
vyzkousim Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
mnamka Odpovědět
jobovab |11. srpna 2013
chutné Odpovědět
renda9 |10. srpna 2013
dobrotka Odpovědět
milmach |10. srpna 2013
dobré Odpovědět
roxana-zdena |10. srpna 2013
Vypadá dobře. Odpovědět
michaela dubská 111|15. srpna 2013
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!