Staňte se našimi fanoušky na:

Knedlíčky drůbkové

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drůbeží játra umeleme na masovém strojku.Do misky dáme strouhanku, česnek utřený se solí, jemně nakrájenou cibuli, špetku muškátového květu, majoránku, 2 žloutky, z půlky citronu omytou a nastrouhanou kůru a umletá játra.Směs smícháme a připravíme knedlíčky, které zaváříme do polévek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aťka |12. února 2013
Knedlíčky jsou výborné - také dělávám. Odpovědět
dajul |12. února 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!