Staňte se našimi fanoušky na:

Žebrácké brambory

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory ve slupce velice důkladně omyjeme a nakrájíme z nich plátky silné asi 1 centimetr. Naklademe je na plech a vložíme do předehřáté trouby. Až začnou zlátnout a vonět, dochutíme je utřeným česnekem se solí nebo paprikou a každý plátek zakápneme olejem. Pak už jen krátce zapečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Trudka4 |31. května 2013
Miluju brambory pečené na plechu na domácím sádle a s česnekem. Tyhle určitě vyzkouším, a k tomu studené mléko, mňam. Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
Dobrý recept.Já knim piju zase kyselé mléko a zanedlouho je budeme jíst všichni,jestli to tak půjde dál:-))) Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
miluju je a k tomu studené mléko. Večeře jak lupen Odpovědět
Georgina |3. ledna 2013
babička jim říkala myslivecké, miluju je od dětství Odpovědět
kyschu |2. ledna 2013
prima recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!