Staňte se našimi fanoušky na:

Židovská paštika

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na omastku orestujeme cibulku a játra, pak necháme vychladnout. Uvařené vejce natvrdo oloupeme a postupně rozmixujeme s játry, cibulí a česnekem. Vmícháme koření podle chuti a hořčici. Vmícháme i sádlo aby paštika nebyla suchá-drobivá a dáme vychladit. Pokud máme Paštiky více steriluji na 85°C 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Trudka4 |26. května 2013
Mám chuť ji vyzkoušet. Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
vypadá to skvěle Odpovědět
lucikpucik |11. května 2013
zkusím :) Odpovědět
slava |16. března 2013
vyzkoušíme Odpovědět
jana.h |12. března 2013
určitě zkusím Odpovědět
FOTOrecepty |18. února 2013
Tuto paštiku doporučuji. Odpovědět
jana.remkova.7 |22. ledna 2013
Hmmmm... Odpovědět
sojka30 |23. prosince 2012
to zkusím vypadá to skvěle Odpovědět
petr.helman.5|29. ledna 2016
Vyzkouším Odpovědět
barbora 3|9. ledna 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!