1
Chystáte slavnostní hostinu? Pak pro vás máme skvělý tip na dušené hovězí na červeném víně s brusinkami.
2
Mouku osolte a opepřete, nasypejte ji do plastového sáčku, přidejte maso a protřepte, aby se maso obalilo.
3
Pak ho zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji – jen aby vytvořilo kůrku.
4
Maso přendejte na talíř a teď asi 5 minut opékejte cibuli.
5
Vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu.
6
Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
7
Přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut.
1
Chystáte slavnostní hostinu? Pak pro vás máme skvělý tip na dušené hovězí na červeném víně s brusinkami.
2
Mouku osolte a opepřete, nasypejte ji do plastového sáčku, přidejte maso a protřepte, aby se maso obalilo.
3
Pak ho zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji – jen aby vytvořilo kůrku.
4
Maso přendejte na talíř a teď asi 5 minut opékejte cibuli.
5
Vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu.
6
Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
7
Přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut.