1
Všechen černý rybíz dejte do robotu se sekacím nožem a mixujte pět minut, přidejte 200 g cukru a mixujte dalších pět minut, poté nechte směs deset až patnáct minut odpočívat.
2
Přidejte dalších 200 g cukru a opět pět minut mixujte a dalších deset až patnáct minut nechte stát. Opakujte až do spotřebování veškerého cukru (celková doba přípravy se pohybuje kolem dvou hodin).
3
Zavařeninu naplňte do sklenic, zakápněte rumem a dobře uzavřete. Skladujte v lednici.
1
Všechen černý rybíz dejte do robotu se sekacím nožem a mixujte pět minut, přidejte 200 g cukru a mixujte dalších pět minut, poté nechte směs deset až patnáct minut odpočívat.
2
Přidejte dalších 200 g cukru a opět pět minut mixujte a dalších deset až patnáct minut nechte stát. Opakujte až do spotřebování veškerého cukru (celková doba přípravy se pohybuje kolem dvou hodin).
3
Zavařeninu naplňte do sklenic, zakápněte rumem a dobře uzavřete. Skladujte v lednici.