Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Bábovka s jablíčky a skořicí
Vepřová panenka se žampiony-minutka
Špenátová polévka s krutony
Mayská horká čokoláda s chilli
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Domácí plněná roláda z mletého masa
Tortilla s kuřecím masem a špenátem
Smetanovo - čokoládový dort
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Kuře v parmazánu se salátem
Brokolicová polévka se smetanou
Strakaté blondie
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Mechové muffiny
Čočkový salát s ředkvičkami a fetou
Salát little gem se slaninou a…
Jarní snídaňová pizza