Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Špagety zapečené se sýrem
Švestkový koláč II.
Americké čokoládové cookies
Bublanina do hrníčku
Šunkofleky-klouzáky
Chřestová omáčka s koprem
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Gratinované brambory s hořčicí
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Čevapčiči
Turecká vejce
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny