Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Mojito
Norská rybí polévka
Rychlé těstoviny s cuketou
Kuřecí prsa se žampiony II.
Perník z perníků-nepečené
Vykrajované měsíčky
Severoafrická cizrnová polévka
Suši s rybou a zeleninou
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Bramborová frittata s chřestem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Domácí pribiňák s jahodami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Galetka s rebarborou a malinami