Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Maso očistěte, zbavte přebytečného tuku a blan a nakrájejte na kostky velké asi 3 x 3 cm. Zeleninu očistěte, mrkev pokrájejte na kostky a cibuli na... více o Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové koleno očistíme a nařežeme kůži jako mřížku. Olej smícháme s medem, hořčicí, grilovacím kořením a solí i pepřem dle chuti. Marinádou potřeme... více o Grilované vepřové koleno
Vykostěné vepřové koleno povaříme v osolené vodě s kořením (nové koření, pepř, bobkový list) zhruba půl hodiny. Nedáváme příliš vody, jen tolik,... více o Vepřové koleno na zázvoru a česneku
Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na trošce tuku či drobně pokrájeném špeku lehce dozlatova. Přisypeme na nudličky pokrájené hlávkové zelí, ochutíme... více o Dušené zelí s řepou - sladkokyselé
Vepřové maso použijeme dle vlastního výběru, kdo jaké preferuje. Připravovat můžeme jak plátky, tak i maso pokrájené na kostky či nudličky. Já zvolil... více o Vepřové s kapustičkami
Jemně pokrájenou cibuli osmažíme na drobně pokrájeném špeku dozlatova. Ke konci smažení přidáme dle chuti kmín a necháme ho rozvonět. Přisypeme na... více o Dušené kapustové brambory
Plátky libové krkovice po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme. Naklepávat není nutné. Cibuli drobně... více o Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky
Vepřovou plec pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibule pokrájíme na jemno a česnek drobně nasekáme. Oloupané kedlubny pokrájíme na kostičky... více o Vepřové ve smetanových kedlubnách
Maso vyndejte z ledničky alespoň 2 hodiny před pečením, aby získalo pokojovou teplotu. Troubu předehřejte na 140 °C. Maso nakrájejte na kousky a spolu... více o Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Patizon oloupeme a vydlabeme z něj měkký vnitřek se semeny. Cibuli pokrájíme najemno a osmažíme lehce dozlatova na jemně pokrájeném špeku. Ke konci... více o Dušené patizonové "zelí"
Do silnějších plátků masa uděláme hluboké zářezy a tak vytvoříme kapsu, nebo můžeme například z kusu masa (ořechu, karé...), vždy jeden slabší plátek... více o Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Plátky masa po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme. V kastrolu osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce... více o Vepřové plátky s hráškem a mrkví
Maso nakrájíme na větší kostky a smícháme v míse spolu s kmínem, cibulí a česnekem nakrájeným na kostičky, osolíme a opepříme. Rozpálíme sádlo na... více o Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem
Na rozpuštěném másle osmažíme drobně pokrájené cibule lehce dozlatova. Ke konci smažení přidáme osmažit i na kostičky pokrájenou slaninu. Maso dle... více o Vepřové na slanině s medvědím česnekem
Původně se tento recept dělal jen z bůčku, až na konci minulého století se začalo přidávat i dietnější maso. Poměr je tedy čistě na Vás, nám tento... více o Vepřové výpečky se zelím
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme cibuli lehce dozlatova. Během smažení pokrájíme na větší kostky libovější vepřovou krkovici nebo bůček. Pokud jsme... více o Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Do vepřového masa v celku uděláme několik hlubokých zářezů a vytvoříme tak jakousi širší mřížku. Dáme pozor, abychom maso nedokrojili a s řezem... více o Vepřové dušené v zelenině
Na drobně pokrájenou cibuli osmaženou dosklovata na trošce tuku nasypeme pokrájenou slaninu a dosmažíme lehce dozlatova. Přisypeme nasekaný česnek a... více o Dušené zelí jako hlavní chod
Silnější vepřové plátky, námi vybraného vepřového masa opatrně prokrojíme a vytvoříme do nich hluboké kapsy, které naplníme připravenou houbovou... více o Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Maso pokrájíme na plátky a po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nezkroutilo. Plátky osolíme, opepříme a na trošce sádla nebo oleje... více o Vepřové plátky na česneku se špenátovo-sýrovou omáčkou
Na trošce oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli dosklovata, přidáme mleté maso a smažíme za občasného promíchání do rozdrobení (pomoc si můžeme... více o Pikantní vepřové na zázvoru s cuketou
Maso nakrájejte na kostky asi 3 x 3 cm a orestujte je na rozpáleném oleji v hrnci se silným dnem. Poté maso vyndejte na talíř a do oleje nasypte... více o Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Hlávku rozčtvrťte, vykrojte košťál a pokrájejte na jemno. Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Ve velkém kastrolu ji asi 3 minuty... více o Dušené bílé zelí
Hlávku rozčtvrťte, vykrojte košťál a pokrájejte na jemno. Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Ve velkém kastrolu ji asi 3 minuty... více o Dušené červené zelí
Vepřové maso pokrájíme na nudličky nebo kostky, osolíme, opepříme a dáme osmažit do pánve s rozpáleným olejem společně s očištěnou a na měsíčky... více o Vepřové s hruškou a Hermelínem
Prorostlé vepřové pokrájíme na menší špalíčky a podlijeme vodou. Když se voda vyvaří, přilijeme směs ze sójové omáčky, vína, soli, cukru a zázvoru.... více o Vepřové maso v sójové omáčce s vejci
Plátky vepřového masa dle vlastního výběru po stranách nakrojíme, opepříme a jen mírně osolíme. Na pokrájené cibuli osmažené dosklovata na trošce... více o Voňavé vepřové plátky se žampiony
Maso pokrájíme na plátky a po stranách nařízneme, aby se nám nekroutilo při tepelné úpravě. Naklepávat nemusíme, stačí osolit a opepřit. Na trošce... více o Dušené zázvorové plátky s hlívou a zeleninou
Vepřové maso pokrájíme na kostky nebo plátky, osolíme, opepříme a na roztopeném sádle ho osmažíme dozlatova. K osmaženému masu přisypeme pokrájenou... více o Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Maso pokrájíme na plátky nebo kostky, osolíme a opepříme. Špekáčky pokrájíme podélně na 4-6 výsečí, špek na menší kostičky, slaninu na širší nudličky,... více o Dušené vepřové á la ražničí
Vepřové plátky naklepeme, po stranách nakrojíme, osolíme a opepříme. V kastrolu rozpálíme trochu oleje nebo sádla a plátky masa osmažíme dozlatova z... více o Slaninové vepřové plátky s hlívou
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po stranách nařízneme, aby se nekroutilo při tepelné úpravě, nebo ho pokrájíme na nudličky nebo kostky. Osolíme,... více o Vepřové plátky / nudličky na václavkách
Zelí očistíme, pokrájíme na nudličky, dáme do hrnce, osolíme, ochutíme kmínem, podlijeme hrnkem vody a pod poklicí za občasnému promíchání dusíme na... více o Dušené hlávkové zelí
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Tu pak zaprášíme hladkou moukou, kterou necháme zpěnit, přisypeme na velkých... více o Kedlubnové zelí dušené na špeku (slanině)
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou s kmínem a dáme do remosky o průměru cca 24 cm, vymazané olejem nebo sádlem. Okapané zelí dáme do... více o Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Maso nakrájíme na plátky (je-li zakoupeno vcelku) a z obou stran jej osmahneme na oleji, aby se zatáhlo a následně jen osmahujeme tak dlouho, jak... více o Vepřové na rajčatech s Gnocchi
Maso pokrájíme na kostky nebo nudličky a dáme do mísy, kam přidáme zázvor, česnek, hřebíček, skořici a chilli. Vše promícháme se lžící oleje a necháme... více o Nakládané masové kostky dušené na cibuli
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme pokrájenou šalotku dosklovata. Přidáme pokrájené osolené, opepřené a mírně pokmínované maso, které za občasného... více o Dušené vepřové maso s kedlubnou
Vepřové maso v celku nasolíme, opepříme a okmínujeme, zabalíme a dáme odležet nejlépe přes noc do chladna. Na trošce sádla (oleje) osmažíme pokrájenou... více o Vepřové v kapustě
Maso pokrájíme na nudličky nebo kostičky a opepříme. Oloupaný zázvor jemně nastrouháme. Na rozpáleném tuku osmažíme opepřené maso za občasného... více o Pikantní vepřové na zázvoru - dušené
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme na nudličky pokrájené osolené a opepřené maso a koření. Smažíme dozlatova za... více o Vepřové maso s petrželí
Na dno pekáče vložíme cibuli a česnek a podlijeme vodou. Kůži na koleni nakrájíme na čtverečky. Rozmícháme si koření gyros a grilovací v oleji a... více o Pečené vepřové koleno
Na rozpálené pánvi s troškou sádla či oleje osmažíme pokrájené osolené a opepřené kostky nebo nudličky masa ze všech stran dozlatova. Kdo chce, může... více o Vepřové se zelím v minutkové verzi
Všechny ingredience smíchejte v misce. Vzniklé taco koření skladujte ve vzduchotěsné nádobě. Používejte do masových směsí či omáček, které chcete... více o Mexické taco koření
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme dorůžova drobně pokrájenou cibuli, ke které pak vložíme osmažit pokrájené, osolené a opepřené maso na plátky, které... více o Bylinkové vepřové na houbách
Na trošce oleje osmažíme pokrájenou cibuli dorůžova, přidáme drobně pokrájené uzené maso, které také krátce osmažíme. Ke konci smažení vmícháme... více o Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Kotlety (mohou být i s kostí) naklepeme, po stranách nakrojíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a obalíme v hladké mouce. Cibuli pokrájíme a na... více o Dušené kotlety na paprice
Na drobně pokrájeném špeku si osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme na nudličky pokrájené osolené a opepřené maso a koření. Smažíme dozlatova... více o Vepřové maso s celerem
Vepřovou plec nakrájejte na kostky velké asi 10 x 10 cm. Osolte a opepřete. Dvě cibule a paličku česneku oloupejte a překrojte napůl. Přidejte k masu... více o Trhané vepřové
Vepřové nakrájejte na menší kostičky (přibližně 3 x 3 cm). Brambory rozkrojte na poloviny. Máslo smíchejte s kmínem a majoránkou, podle chuti osolte a... více o Vepřové špízy